Organisatie & Management

Gerelateerde afbeelding

Wat ziet u als de twee belangrijkste Organisatie & Management-trends? Twee belangrijke trends zijn: de aanpassing van de organisatie aan de globalisering van de markten en de toenemende invloed van de communicatietechnologie in en voor organisaties. Globalisering vraagt tegelijkertijd om ‘Global Companies; maar hoe bouw je zo’n ‘wereldbedrijf’? Hoe zorg je ervoor dat mensen in alle uithoeken van de wereld samenwerken, terwijl zij elkaar zelden of nooit zien? En hoe zorg je ervoor dat zij het gevoel krijgen deel uit te maken van dezelfde organisatie? Hoe deze organisatie van de toekomst te bouwen is niet eenvoudig. Dat moderne communicatiemiddelen een cruciale rol hebben in het opbouwen van ‘Global Companies’ ligt voor de hand. Communicatiemiddelen, zoals e-mail, dataverkeer, video-conferencing en mobiele telefonie veranderen onze werkomgeving sterk, maar zijn ook de middelen om nieuwe structuren te bouwen.
Op zoek naar de beste baan! De beste ondernemingen strijden voor de meest talentvolle werknemers. Maar wat is de ‘beste baan’ als je een veelbelovende werknemer bent? We geven hier enkele tips voor het geval je een verandering van baan overweegt: 1 Reflecteert de baan je passie? Het is belangrijk om na te gaan waar je voor gaat in je leven. Wat vind je echt leuk om te doen? Waarvoor kom je je bed uit en flexplek eindhoven waarvoor maakje extra uren? Wat zou je het liefst willen doen, zelfs als je rijk zou zijn? 2 Krijg je een uitstekende mentor/coach? Als je met een manager te maken hebt met wie je het niet kunt vinden, is dat een belangrijke reden om ontevreden te zijn metje werk. Je carrière zal echter een positieve wending krijgen als je een goede mentor of coach hebt die je helpt. 3 Zijn er mogelijkheden om heel veel te leren? Om snel verder te komen in een organisatie is het van essentieel belang om heel veel te kunnen leren. Je moet dus een baan hebben met heel veel verschillende projecten, groeimogelijkheden en uitdagingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>